Vredestein

A több mint 100 éves Vredestein prémiumkategóriás márkanév az autóiparban. Termékeink között megtalálhatók a gépkocsiabroncsok, mezőgazdasági és ipari célú gumiabroncsok, valamint a kerékpárabroncsok is. Gépkocsiabroncsaink jelentős része a Giugiaro olasz tervezőiroda tervezésében készül.

Giugiaro 1997 óta dolgozik szorosan együtt a Vredestein a világhírű olasz Giugiaro Design tervezőirodával. Giorgetto Giugiaro és fia – egyben utóda – Fabrizio nagy hatással van mind a Vredestein-márkára, mind annak termékeire. Ez az egyedülálló márkaszövetség mindkét fél számára gyümölcsöző. A Vredestein márka, többek közt a Giugiaro-val való szövetségnek köszönhetően, egy “premium niche” európai márkává fejlődött, melynek legfőbb jellemzői a biztonság és a design.

A Premium Styling koncepció keretében a Vredestein a rendkívül nagy teljesítményű gumiabroncsokat helyezi a középpontba az exkluzív autók piacát megcélozva. Ezek kimondottan a legigényesebb járművezetők számára készültek, akik elvárják, hogy autójuk ugyanolyan jól nézzen ki télen is, mint nyáron. A nagyhírű olasz tervező, Giugiaro által tervezett Premium Styling abroncsok garantálják az elsőrangú úttartást és teljesítményt a kiemelkedő elegancia és stílusos megjelenés mellett.

Az elsőrangú külső megjelenés mellett a Vredestein mérnökei gondoskodtak arról is, hogy ezek a szemet gyönyörködtető abroncsok megfeleljenek minden biztonsági kritériumnak, sőt, túl is szárnyalják azokat. Így nem csoda, hogy sok vezető nemzetközi abroncsteszten a legjobb minősítéssel jutalmazták ezeket. Sok élvonalbeli autótervező javaslatait és alkotásait is figyelembe vették a Premium Styling abroncsok kifejlesztésénél. Széles skálát felölelő méretekben kapható, megfelelve ezzel sok felső kategóriás autónak. A Vredestein nyári és téli Premium Styling gumiabroncsokat kínál azon autótervezőknek, valamint ügyfeleknek, akik különleges gumiabroncsot keresnek, hogy fokozzák exkluzív gépkocsijuk teljesítményét és esztétikai megjelenését.